AGA CAD kuriamos BIM programinės įrangos plėtiniai „Tools 4 Revit“ naudojami daugelyje pasaulio šalių

globe_of_flags (Custom)Įmonė AGA CAD yra vienintelė IT kompanija Lietuvoje, turinti ilgametę darbo su BIM programomis ir jų funkcijų tobulinimu patirtį. Jau nuo 2010 metų įmonė kuria „Autodesk Revit“ programoms priedus, kurie padidina darbo greitį ir supaprastina projektavimo užduočių atlikimą. AGA CAD produktai Tools 4 Revit  jau ne vienus metus yra vieni žinomiausių „Revit“ priedų pasaulyje.

AGA CAD kuriamų BIM  programų populiarumas paskutiniais metais ypač išaugo. Bendrovės pajamos iš kuriamų „Autodesk Revit“ priedų pardavimų per 2013 m. išaugo 33% palyginti su ankstesniais metais. Nuo 2010-ųjų, kai AGA CAD pradėjo kurti ir platinti BIM produktus, „Autodesk Revit“ naudotojams žinomus Tools 4 Revit pavadinimu, įspūdingai išaugo skaičius šalių, kuriose naudojama AGA CAD produkcija.

Įmonės kuriamų BIM produktų pirkėjų galima rasti jau 76 pasaulio šalyse, o skaičiuojant kartu su nemokamų AGA CAD produktų naudotojais šalių skaičius išauga iki 129. Žinant, kad oficialiai pasaulyje yra pripažįstamos 196 valstybės, mums kaip mažos šalies atstovams šie pasiekimai yra tikrai reikšmingi.

Didžiuojamės, kad mūsų BIM programinės įrangos priedai pripažįstami ir vertinami net didelėse ir turtingose pasaulio valstybėse. JAV, Nyderlandai, Didžioji Britanija, Lenkija ir Australija yra 5 pagrindinės rinkos, kuriose koncentruojasi didžiausias AGA CAD klientų skaičius, sudarantis beveik pusę visų AGA CAD pirkėjų. Taip pat nemažai Tools 4 Revit produktų naudotojų yra Skandinavijos šalyse, Vokietijoje, Kanadoje, Slovakijoje. Pasaulyje jau išplatinta daugiau nei 8,500 AGA CAD produktų komercinių licencijų.

Žemiau pateikiamas žemėlapis – jame nurodytos šalys, kuriose yra AGA CAD kuriamų „Autodesk Revit“ priedų naudotojų (mėlyna spalva pažymėtos šalys, kuriose yra AGA CAD klientų, pirkusių Tools 4 Revit produktus ar BIM sprendimus; geltona spalva – šalys, kuriose naudojami per „Autodesk App Store“ platinami nemokami „Revit“ priedai Smart Browser ir Cut Opening LT):

2014 03 18 AGA CAD user countries-2013

Esame laimingi, kad mūsų BIM produktai pripažįstami ir vertinami užsienio rinkose. Be to, smagu, kai tai pastebima ne tik užsienyje, bet ir savo šalyje. Į AGA CAD pasiekimus užsienyje atkreipė dėmesį didžiausias verslo dienraštis „Verslo žinios“. Plačiau apie tai galite rasti šiandien, 2014.05.28, paskelbtame straipsnyje Eksportą trečdaliu kasmet augina lietuviška BIM programinė įranga arba skanuotame jo variante.

Norime pasidžiaugti ir pasidalinti savo sėkme su mūsų šalies projektuotojais. Tad visoms Lietuvos projektavimo įmonėms, kurios užsako „Autodesk Revit“ prenumeratą įmonėje AGA CAD, iki 200 eurų kainuojantys Tools 4 Revit priedai dovanojami. O lojalūs įmonės klientai turi galimybę dovanų gauti net ir BIM sprendimų, kurie teikia žymiai daugiau modeliavimo galimybių, tačiau yra gerokai brangesni (700-1000 eurų vertės).

„Tools 4 Revit“ priedai ir AGA CAD BIM sprendimai pagreitina ir supaprastina darbą su „Autodesk Revit“ programom. Tad Lietuvos įmones, ketinančias atsinaujinti turimas „Autodesk Revit“  programas ar planuojančias įsigyti naujų licencijų, kviečiame kreiptis – pasinaudokite  galimybe efektyvius „Revit“ priedus gauti nemokamai.

Share Button

Leave a Reply