BIM projektų kokybei ir NT valdymo efektyvumui skirta konferencija „BIMLINK 2018“ įvyks gruodžio 12 d.

Š. m. gruodžio 12-ąją, trečiadienį, įvyks 2-oji metinė BIM lyderystės konferencija „BIMLINK 2018“, kuria siekiama prisidėti prie skaitmeninės statybos progreso Lietuvoje, suteikti BIM taikymo žinių bei motyvacijos.

Kodas – 7D. Apie tai, kas svarbu projektuotojams, užsakovams ir NT valdytojams

Šių metų konferencijoje į projektų efektyvumą bus pažvelgta iš rečiau analizuojamos, bet ne mažiau aktualios – NT valdymo efektyvumo – pusės. Konferencijos pranešėjai dalinsis sukaupta NT projektavimo / valdymo / aptarnavimo patirtimi, BIM projektų vadybos ir skaitmeninių duomenų valdymo praktinėmis žiniomis.

Renginio dalyviai pamatys sėkmingų BIM taikymo pavyzdžių, išgirs unikalios patirties istorijas, sužinos, kaip galima padidinti pastatų valdymo efektyvumą tinkamai ruošiant naujų ar modernizuojamų pastatų projektus, taip pat surenkant ir valdant visus esamų statinių duomenis.


Pagrindinė šių metų konferencijos tema – NT valdymo efektyvumas – pasak renginį organizuojančios UAB „AGA CAD“ vadovo Donato Aksomito, bene geriausiai atspindi pasaulines BIM projektų ruošimo tendencijas. Vis aktualesniu tampa santykis tarp projekto sprendinių ir jų įtakos pastato naudojimui per visą jo gyvavimo ciklą. Kadangi visi architektūros objektai yra vienaip ar kitaip naudojami, naudojimo efektyvumo didinimas svarbus tiek taupant pastato naudotojo ar administratoriaus resursus, tiek žvelgiant per bendrąją energinių išteklių taupymo prizmę.

Norint sukurti efektyvaus naujo statinio projektą ar modernizuoti jau esamą pastatą, reikia daug išsiaiškinti. Kokie turi būti užsakovo informacijos reikalavimai? Ar galima iš anksto įvertinti, kiek ir kokios informacijos reikės visoms projekto šalims? Kaip surinkti NT valdytojui reikiamus esamo pastato duomenis? Kaip nustatyti BIM projekto ribas, kad skaitmeniniai duomenys teiktų naudą valdant nekilnojamąjį turtą?

Atsakymai į šiuos ir kitus klausimus – trijų dalių konferencijoje „BIMLINK 2018“.

Susipažinkite su temomis ir pranešėjais
www.bimlink.lt

Share Button

Leave a Reply