Dirbate su „Autodesk Revit“? Paskelbkite apie tai potencialiems bendradarbiavimo partneriams iš viso pasaulio

public relations (Custom)AGA CAD komanda, jau keletą metų kurianti darbo našumą didinančius BIM sprendimus, glaudžiai bendradarbiauja su specializuotomis žiniasklaidos priemonėmis, rašančiomis BIM ir „Autodesk Revit“ programinės įrangos temomis. Džiaugiamės, kad aktyvus mūsų bendradarbiavimas su pasaulyje žinomų BIM leidinių atstovais gali duoti naudos ir AGA CAD klientams Lietuvoje:  Jūs turite galimybę nemokamai viešinti savo įmonės vardą platesniuose vandenyse.

Viena iš mūsų bendradarbiavimo partnerių, „Autodesk Revit“ naudotojams aktualią informaciją skelbiantis portalas www.RevitCommunity.com sutinka, kad informacija apie Lietuvos „Revit“ naudotojus būtų publikuojama jų svetainėje, kur skelbiami interviu su „Revit“ naudotojais iš įvairių pasaulio šalių. Pasiskelbti apie savo patirtį dirbant su „Revit“ gali būti naudinga, kadangi kiekviename straipsnyje nurodomi tiek „Revit“ naudotojo vardas/pavardė, tiek įmonės pavadinimas. Į šią informaciją gali atkreipti dėmesį bendradarbiavimo partnerių ieškančios projektavimo kompanijos.

Tad  jei turite patirties kuriant BIM projektus ir norite prisidėti prie tarptautinių projektų kūrimo, pasinaudokite galimybe NEMOKAMAI pareklamuoti savo kompaniją kaip profesionalią BIM programinės įrangos naudotoją.

Žemiau pateikiami keli pavyzdžiai apie jau paskelbtus interviu:

Jeremy McMartin, Kirkor Architects + Planners

John Turturro, TURTURRO DESIGN STUDIO

Paul Cetnar, Advanced Solutions

Jei norėsit, kad ir apie Jus būtų paskelbta RevitCommunity.com portale, parašykite man – supažindinsiu su klausimynu, kurį pateikė svetainės atstovas ir suteiksiu daugiau informacijos.

Šiame tinklaraščio įraše aprašyta galimybė yra viena iš daugelio, kurias jūs galite atlikti didindami savo įmonės vardo žinomumą. Tad pasinaudokite palankia proga pristatyti savo įmonę ir skleisti informaciją apie jos pasiekimus kuo plačiau.

Share Button

Leave a Reply