Inžinerinių sistemų projektuotojai kviečiami į praktinį seminarą Klaipėdoje

Balandžio 16 dieną kviečiame į nemokamą seminarą „Pastato inžinerinių sistemų projektavimas ir BIM: kodėl reikia, kaip veikia, kokia nauda“ Klaipėdoje ir jos apylinkėse, Telšių bei Tauragės apskrityse dirbančius pastato inžinerinių sistemų projektuotojus.

Seminaro tikslas – parodyti, kaip kurti kokybišką statinio inžinerinės dalies projektą, lengvai tvarkyti projekto informaciją ir dalintis ja su kitų projekto dalių projektuotojais. Renginys skirtas tik ŠVOK, vandentiekio ir nuotekų šalinimo (VN) sistemų inžinieriams.

Vilniuje įvykusio tos pačios tematikos renginio dalyvių atsiliepimai:

„Patiko aiškiai pateikta informacija, realaus projekto analizė.“
„Gerai, kad rodomi realūs pavyzdžiai.“
„Profesionalūs pranešimai. Vedėjai moka sudominti auditoriją.“
„Įdomu buvo pamatyti, kaip veikia BIM sistema, kokios galimybės ja naudojantis.“
„Patiko, kad buvo realiai parodyta, kaip projektuojamos pastato inžinerinės sistemos.“
„Viskas patiko, labai informatyvūs realūs projektai.“
„Įdomu pamatyti naujoves, ateities perspektyvas.“

Kadangi AGA CAD komanda aktyviai dalyvauja Lietuvos ir Danijos statybos pramonės skaitmeninimo projektuose, mes žinome, kokie pokyčiai laukia Lietuvos projektuotojų. Renginyje pasidalysime su Jumis turimomis žiniomis apie BIM ir inžinerinių sistemų projektų ruošimo patirtį.

Seminaro temos:

  • BIM perspektyvos Lietuvoje, atsižvelgiant į technologijų taikymo pokyčius Europoje;
  • BIM diegimo žingsniai: optimaliausi perėjimo prie BIM technologijų būdai;
  • BIM technologijų diegimo etapai;
  • Darom BIM! – reali projektavimo procesų demonstracija.

Renginio metu bus gyvai atliekamas atskirų pastato inžinerinių dalių – vėdinimo, priešgaisrinių, šildymo, šaldymo, vandentiekio ir nuotekų sistemų – projektavimas. Daugiausiai dėmesio skirsime situacijoms, su kuriomis projektuotojai susiduria kasdien.

Bus akcentuojama, kaip tinkamai pasiruošti modeliavimo procesui ir kokybiškai kurti sudėtingas inžinerines sistemas, atlikti jų analizę ir paruošti tikslią dokumentaciją per kiek įmanoma trumpesnį laiką.

Seminaras vyks š. m. balandžio 16 d. (trečiadienį) 13-16 val. Viešbutyje AMBERTON KLAIPEDA Hotel, KLAIPĖDOS salėje (Naujojo sodo 1, Klaipėda).

Renginys NEMOKAMAS. Vietų skaičius ribotas, registracija privaloma.

REGISTRACIJA į renginį Klaipėdoje iki š.m. balandžio 14 d. priimama:

Registruodamiesi nurodykite savo vardą, pavardę, atstovaujamą įmonę, pareigas, tiesioginio telefono numerį ir el. pašto adresą.

Daugiau informacijos apie renginį rasite čia >>> Kvietimas į seminarą Klaipėdoje (pdf)

PS

Vilniaus krašto projektuotojai seminare dalyvavo labai aktyviai, pateikė daug klausimų ir sužinojo jiems aktualią informaciją. Jie jau žino, kaip galima dirbti našiau. Neatsilikite ir jūs!

Pasinaudokite proga gyvai pamatyti, kaip greitai sukurti, analizuoti, subalansuoti ŠVOK, vandentiekio bei nuotekų inžinerines sistemas ir patikrinti jų veikimą bei kaip suderinti tinklų modelį su architektūriniais ir konstrukciniais sprendimais.

>> REGISTRUOKITĖS į nemokamą seminarą Klaipėdoje >>

Share Button