Išleistas naujas žurnalo „Skaitmeninė statyba 2015“ numeris

Skaitmenine statyba 2015 zurnalas2014-aisiais buvo išleistas pirmasis VšĮ „Skaitmeninė statyba“ parengtas informacinis žurnalas apie BIM, kuriame buvo aiškinami pagrindiniai skaitmeninės statybos ir statinių informacinio modeliavimo terminai bei sąvokos.

Pernai VšĮ „Skaitmeninė statyba“ ir vėl parengė bei pačioje šių metų pradžioje išleido naują metinį BIM leidinį „Skaitmeninė statyba 2015“.

Naujajame leidinyje – daug švietėjiško pobūdžio tekstų, paremtų Lietuvos ir užsienio patirtimi. Labai įdomios ir tikrai vertos dėmesio rubrikos „Architektai ir BIM“, „Eksportuojame su BIM“. Taip pat žurnale „Skaitmeninė statyba 2015“ rasite ne vieną lietuviško BIM projekto pavyzdį – įsitikinsite, kad BIM iš tiesų veikia.

Daug įdomios informacijos yra ir kitose žurnalo rubrikose, tačiau jas skaitant reikia mokėti atskirti pelus nuo grūdų, nes dalis straipsnių yra su paslėptos reklamos potekste, tad ieškant objektyvios informacijos reikia mokėti atsirinkti. Tačiau bendrai paėmus, žurnalas „Skaitmeninė statyba 2015“ yra įdomus ir vertas dėmesio.

Galima atsisiųsti PDF failą, tačiau elektroninio žurnalo varianto pranašumas tas, kad galima peržiūrėti video siužetus.

Žurnalo leidėjas: UAB „Statybos marketingas“

Statybos marketingas-logo

Share Button

Leave a Reply