Išleistas pirmasis lietuviškas žurnalas apie BIM: „Skaitmeninė statyba 2014“

Skaitmenine-Statyba-2014_virselisAr žinote, kas yra skaitmeninės statybos klasifikatorius, aljansas „buildingSMART“ ir galiausiai, kas yra pati skaitmeninė statyba?

Greičiausiai tik vienetai galėtų tiksliai apibūdinti šiuos terminus. Todėl smagu, kad Lietuvos padangėje informacijos apie BIM vis daugėja. Naujausias leidinys – žurnalas „Skaimeninė statyba 2014“, kurį ruošė didelė komanda autorių, puikiai išmanančių, kas yra BIM, kokia šių trijų raidžių nauda visiems statybos pramonės dalyviams ir Lietuvos ekonomikai.

Švietėjiško pobūdžio tekstai be galo informatyvūs ir lengvai suprantami, paremti užsienio patirtimi ir žingsniais, kuriuos jau atliko ir toliau planuoja vykdyti VšĮ „Skaitmeninė statyba“ steigėjai. Visiems, kuriuos domina BIM tema, siūlau pavartyti elektroninį žurnalo variantą. Žurnale rasite bene visus atsakymus į klausimus apie BIM taikymo planus Lietuvoje:

  • viziją ir gaires, paremtas mūsų šalies poreikiais bei užsienio gerąja patirtimi;
  • išsamius straipsnius apie tai, kaip BIM veikia ir nuo ko reikia pradėti norint taikyti BIM savo veikloje.

Taip pat žurnale „Skaimeninė statyba 2014“ rasite kelis lietuviškų BIM projektų pavyzdžius – įsitikinsite, kad BIM iš tiesų veikia!

Žurnalo leidėjas: UAB „Statybos marketingas“

Share Button

Leave a Reply