Kvietimas į nemokamus seminarus apie efektyvų projektavimą Kaune ir Panevėžyje

Kaip spręsti projektavimo problemas, AGA CAD komanda jau demonstravo keliuose Lietuvos miestuose. Šį kartą į susitikimus kviečiame Kauno ir Panevėžio miestuose ir jų apylinkėse dirbančius projektavimo ir rangos įmonių atstovus. Paskutiniai šiais metais NEMOKAMI SEMINARAI apie projektavimo efektyvumo didinimą vyks:

  • Kaune spalio 30 dieną,
  • Panevėžyje lapkričio 6 dieną.

Seminaras Statinio projektavimas, modeliavimas ir informacijos valdymas

Nemokamas seminaras “Statinio projektavimas, modeliavimas ir informacijos valdymas nuo architektūrinių idėjų iki pastato nugriovimo” skirtas projektavimo, statybos ir NT vystymo įmonių vadovams, projektų vadovams, architektams, konstruktoriams, ŠVOK inžinieriams, pastatų priežiūros administratoriams.

Seminaro tikslas – parodyti, kaip kurti kokybišką statinio projektą, sėkmingai organizuoti projekto įgyvendinimo etapus ir lengvai tvarkyti visą projekto informaciją. Renginio metuseminaro vedėjai kurs realų pastato projektą,demonstruos, kaip dalintis projekto duomenimis darbo grupėje, parodys skirtingų pastato dalių (architektūrinės, konstrukcinės, inžinerinės) modeliavimo galimybes. Taigi renginio dalyviai sužinos ir gyvai pamatys, kokią įtaką verslo sėkmei ir pelningumui daro CAD / BIM technologijos ir BIM procesų valdymas.

Seminaro temos:

  • Dažniausiai pasitaikančios problemos projektavimo metu ir kaip jų išvengti. Projektavimo darbų planavimas ir valdymas, pagrindinės CAD / BIM sąvokos ir BIM procesų nauda visoms projekto šalims: užsakovui, projektuotojams, rangovams, NT administratoriams;
  • Darom BIM! – reali projektavimo procesų demonstracija. Gyvai demonstruojamas visas statinio projekto paruošimo procesas. Sužinosite CAD ir BIM programų ryšį, gyvai pamatysite, kaip realiai atliekamas BIM projektų įgyvendinimas nuo idėjos iki projekto realizavimo.

Po renginio bus teikiamos konsultacijos CAD / BIM naudojimo ir diegimo klausimais. Be to, seminaro dalyvių laukia vertingos DOVANOS.*

Trumpa informacija apie renginius:

Seminaras KAUNE Seminaras Panevėžyje
Data: š.m. spalio 30 d. (trečiadienis) 10-15 val.Vieta: VERSLO LYDERIŲ CENTRO (BLC) didžiojoje konferencijų salė (K. Donelaičio g. 62, Kaunas) Data: š.m. lapkričio 6 d. (trečiadienis) 11-16 val.Vieta: viešbučio “Romantic” konferencijų salė “Senvagė” (Kranto g. 24, Panevėžys)
REGISTRACIJA privaloma. Užpildykite formąregistracija į seminarą KAUNE

(priimama iki š.m. spalio 29 d.)

Taip pat galite užsiregistruoti:

Daugiau informacijos:

>>> Kvietimas i seminarą Kaune (pdf)

REGISTRACIJA privaloma. Užpildykite formąregistracija į seminarą PANEVĖŽYJE

(priimama iki š.m. lapkričio 5 d.)

Taip pat galite užsiregistruoti:

Daugiau informacijos:

>>> Kvietimas i seminarą Panevėžyje (pdf)

Vietų skaičius ribotas. Registruodamiesi nurodykite savo vardą, pavardę, atstovaujamą įmonę, pareigas, miestą, tiesioginio telefono numerį ir el. pašto adresą.

– – –

Iki pasimatymo renginyje!
AGA CAD komanda

Telefonas pasiteirauti: +370-5-2398111

Share Button