Balandžio 2 d. Vilniuje įvyks nemokamas seminaras pastato inžinerinių sistemų projektuotojams

BIM MEP-3Vilniuje* ir jo apylinkėse dirbančius pastato inžinerinių sistemų projektuotojus kviečiame į nemokamą seminarą „Pastato inžinerinių sistemų projektavimas ir BIM: kodėl reikia, kaip veikia, kokia nauda“.

Seminaro tikslas – parodyti, kaip kurti kokybišką statinio inžinerinės dalies projektą, lengvai tvarkyti projekto informaciją ir dalintis ja su kitų projekto dalių projektuotojais. Renginys skirtas tik ŠVOK, vandentiekio ir nuotekų šalinimo sistemų projektuotojams.

Kadangi AGA CAD komanda aktyviai dalyvauja Lietuvos ir Danijos statybos pramonės skaitmeninimo projektuose, mes žinome, kokie pokyčiai laukia Lietuvos projektuotojų. Renginyje pasidalysime su Jumis turimomis žiniomis apie BIM ir inžinerinių sistemų projektų ruošimo patirtį.

Seminaro temos:

  • BIM perspektyvos Lietuvoje, atsižvelgiant į technologijų taikymo pokyčius Europoje;
  • BIM diegimo žingsniai: optimaliausi perėjimo prie BIM technologijų būdai;
  • BIM technologijų diegimo etapai;
  • Darom BIM! – reali projektavimo procesų demonstracija.

Renginio metu bus gyvai atliekamas atskirų pastato inžinerinių dalių – vėdinimo, priešgaisrinių, šildymo, šaldymo, vandentiekio ir nuotekų sistemų – projektavimas. Daugiausiai dėmesio skirsime situacijoms, su kuriomis projektuotojai susiduria kasdien, dažniausiai pasitaikančioms problemoms projektavimo metu ir kaip jų išvengti.

Bus akcentuojama, kaip tinkamai pasiruošti modeliavimo procesui ir kokybiškai kurti sudėtingas inžinerines sistemas, atlikti jų analizę ir paruošti tikslią dokumentaciją per kiek įmanoma trumpesnį laiką.

Seminaras vyks š. m. balandžio 2 d. (trečiadienį) 9-12 val. Radisson Blu Hotel Lietuva, Gamma salėje (Konstitucijos pr. 20, Vilnius).

Renginys NEMOKAMAS. Vietų skaičius ribotas, registracija privaloma.

REGISTRACIJA į renginį Vilniuje iki š.m. kovo 31 d. priimama:

Registruodamiesi nurodykite savo vardą, pavardę, atstovaujamą įmonę, pareigas, tiesioginio telefono numerį ir el. pašto adresą.
Daugiau informacijos apie renginį rasite čia >>> Kvietimas į seminarą Vilniuje (pdf)

* Tos pačios tematikos renginys balandžio 16 d. įvyks Klaipėdoje, tad jei jums netinka renginio vieta Vilniuje, sekite mūsų naujienas – greit pakviesime į seminarą uostamiestyje.

Share Button