Rengiamas žurnalas „Skaitmeninė statyba 2015“, kuriame projektavimo įmonės gali skelbti informaciją apie savo patirtį ruošiant BIM projektus

Skaitmenine-Statyba-2014_virselisŠiuo metu viešoji įstaiga „Skaitmeninė statyba“ – organizacija, jungianti statybos sektoriuje veikiančias asociacijas ir koordinuojanti Lietuvos statybos skaitmenizacijos procesą, bei atstovaujanti  „buildingSMART“ aljansą Lietuvoje, – ruošia naują žurnalo „Skaitmeninė statyba 2015“ numerį. Tai vienintelis tokio pobūdžio iliustruotas žurnalas, skirtas išskirtinai tik skaitmeninei statybai ir BIM procesams aprašyti. Jame skelbiamos naujienos apie skaitmeninės statybos raidą Lietuvoje bei švietėjiški straipsniai apie BIM.

Spauskite čia, norėdami peržiūrėti žurnalo „Skaitmeninė statyba 2014“ elektroninę versiją

Žurnalas platinamas tikslinei auditorijai VšĮ „Skaitmeninė statyba“ renginių metu: 

  • statybos bendrovėms
  • valstybės įmonėms
  • architektams
  • konstruktoriams
  • projektuotojams

Elektroninis žurnalas pristatomas portaluose  www.skaitmeninestatyba.lt  bei www.darnistatyba.lt  ir platinamas naujienlaiškiu.

Naująjį žurnalo „Skaitmeninė statyba 2015“ numerį ketinama papildyti informacija apie įmones, kurios jau turi BIM projektų ruošimo ir valdymo patirties. Jei jūs norite paskleisti žinią apie jūsų įmonės patirtį ruošiant BIM projektus,  kreipkitės į žurnalo leidėjus, kurie ieško įmonių, tinkamų „Skaitmeninės statybos“ žurnalo BIM istorijoms.

Žurnalo leidėjai:

Statybos marketingas-logo Skaitmenine statyba-logo

Daugiau informacijos apie „Skaitmeninės statybos“ žurnalą jums suteiks:

Žygimantas Kvartūnas
UAB „Statybos Marketingas“ pardavimų vadovas
Mob.: +370 626 62700 |  El.p.: zygimantas@statybosmarketingas.lt

Share Button

Leave a Reply