Webinarai inžinerinių sistemų projektuotojams

MEP sistemu projektavimas BIM technologijomŠ.m. gruodžio 10-17 dienomis organizuojame nemokamų webinarų (internetinių seminarų) seriją inžinerinių sistemų projektuotojams “Inžinerinių tinklų projektavimas: lengvai, greitai ir be klaidų”. Pagrindinės temos: efektyvus šildymo, vėdinimo, priešgaisrinių sistemų projektavimas.

Kviečiame nepraleisti renginių Jums aktualiomis temomis – užsiregistruokite ir dalyvaukite! Paskubėkite registruotis, nes dalyvių skaičius ribotas.

Visų internetinių seminarų trukmė – 1 valanda, renginiai vyks lietuvių kalba.

Išsamiau apie kiekvieną seminarą:

Ventiliacijos sistemu projektavimasBIM sprendimai VĖDINIMO sistemų projektavimui

Data: gruodžio 10 d.   Laikas: 13 val.

Kam skirta: vėdinimo sistemų projektuotojams, projektų vadovams.

Apie ką:   kaip greitai ir kokybiškai suprojektuoti vėdinimo sistemą: – inžinerinės informacijos itin greitas įkėlimas į Autodesk Revit aplinką; – oro skirstytuvų išdėstymas patalpose pagal patalpų parametrus; – optimalių oro skirstytuvų tipų parinkimas pagal įkeltą inžinerinę informaciją bei patalpų parametrus.

Registracijos nuoroda >> https://www2.gotomeeting.com/register/270861050

Priesgaisriniu sistemu projektasBIM sprendimai PRIEŠGAISRINĖS apsaugos sistemų projektavimui

Data: gruodžio 12 d.   Laikas: 13 val.

Kam skirta: vandentiekio ir kanalizacijos sistemų projekto dalies projektuotojams, projektų vadovams.

Apie ką:   kaip lengvai ir tiksliai suprojektuoti sprinklerinę sistemą: – atlikti greitą purkštukų išdėstymą Revit aplinkoje; – jų sujungimą bei vamzdžių modifikavimą pagal galiojančius standartus. Taip pat pademonstruosime, kaip greitai išdėstyti sprinklerių sistemos laikiklius, kaip iškirsti angas vamzdžių ir sienų susikirtimo taškuose, bei kaip greitai surūšiuoti visus sistemų elementus žiniaraščiams.

Registracijos nuoroda >> https://www2.gotomeeting.com/register/795338874

Sildymo sistemu projektavimasBIM sprendimai ŠILDYMO sistemų projektavimui

Data: gruodžio 17 d.   Laikas: 13 val.

Kam skirta: šildymo sistemų projektuotojams, projektų vadovams, pastatų energinio efektyvumo sertifikavimo specialistams.

Apie ką:   kaip greitai ir kokybiškai apskaičiuoti atitvarų varžas, pagal jas nustatyti pastato šiluminius nuostolius, viso pastato bei atskirų patalpų galias. Pagal šias galias bus išdėstyti radiatoriai patalpose, o visa šildymo sistema hidrauliškai subalansuota.

Registracijos nuoroda >> https://www2.gotomeeting.com/register/208834282

Papildoma informacija

Registracija patvirtinama automatiškai išsiunčiamu laišku. Jei negavote registracijos patvirtinimo laiško, gali būti kelios priežastys:

  • neteisingai įvedėte savo el.pašto adresą;
  • arba jūsų el.pašto apsaugos nustatymai labai stiprūs („ugniasienė“ nepraleidžia automatinių laiškų).

Tokiu atveju rekomenduojame registruotis iš naujo – jei ir po el. pašto patikslinimo negausite registracijos patvirtinimo, susisiekite su mumis el.paštu info@aga-cad.lt. Mes padėsime Jums užsiregistruoti.

Kiekvienas užsiregistravęs būsimas seminaro dalyvis prieš renginį gaus priminimo laišką, tad tikrai nepamiršite webinaro laiko.

Turite klausimų? Kreipkitės el. paštu info@aga-cad.lt arba tel. 8 5 2398111.

Share Button

2 thoughts on “Webinarai inžinerinių sistemų projektuotojams

Comments are closed.