„AGA CAD“ savo kuriamas BIM programas pristatė pasaulinėje konferencijoje „Autodesk University 2014“: kompanija „Autodesk“ jas rekomenduoja savo klientams

AU2014 trusted appPraeitą savaitę įmonės „AGA CAD“ komanda sugrįžo iš JAV, kur dalyvavo Las Vegase vykusioje didžiausioje pasaulyje programinės įrangos kūrėjų ir naudotojų konferencijoje „Autodesk University 2014“. Renginyje „AGA CAD“ pristatė savo kuriamus „Autodesk Revit“ priedus, padedančius BIM programų naudotojams dirbti greičiau ir efektyviau.

Į šį plačiai žinomą tarptautinį renginį kasmet susirenka tūkstančiai projektuotojų iš įvairių pasaulio šalių. 3-ų dienų trukmės renginyje pristatomos „Autodesk“ programos ir joms pritaikyti priedai, sukurti tiek kompanijos „Autodesk“, tiek jos partnerių. Konferencijoje dalinamasi įvairia patirtimi:

  • „Autodesk“ programoms priedus kuriančios IT įmonės supažindina su savo produktų galimybėmis;
  • Iš įvairių šalių atvykę lektoriai skaito pranešimus, kaip kuo našiau atlikti įvairias projektavimo, vizualizavimo, projektų valdymo užduotis. Efektyvaus darbo pamokose konferencijos lankytojai bendrauja su geriausiais projektavimo programinės įrangos naudojimo specialistais.

Džiaugiamės, kad į kruopščiai atrinktų virš 800 pranešėjų sąrašą pateko ir „AGA CAD“ darbuotojas, BIM programinės įrangos inžinierius Jokūbas Vaišvila, konferencijoje skaitęs pranešimą apie „Revit“ priedus, didinančius inžinerinių tinklų projektuotojų darbo našumą.

Dvigubai džiugu dėl to, kad Jokūbas ne pats pretendavo į pranešėjus, o gavo kvietimą iš kompanijos „Autodesk“ Vokietijos skyriaus komandos, kuri jau kelis metus aktyviai domisi „AGA CAD“ kuriamais priedais. Tai rodo, kad korporacija „Autodesk“ atkreipė dėmesį į „AGA CAD“ kuriamas BIM aplikacijas, skirtas „Autodesk Revit MEP“ programinei irangai.

PĮ naudotojams reikšmingiausiame metų renginyje „AGA CAD“ atstovas J. Vaišvila kartu su „Autodesk“ kompanijos AEC/ENI technikos specialistu Michaeliu Goehringu skaitė pranešimą „Pakelk savo Revit MEP į aukštesnį profesionalumo lygį“. Paskaitos pagrindinė tema – geriausi „Autodesk Revit MEP“ priedai, kurie ženkliai padidina šios BIM programos efektyvumą. Kvietimas dalyvauti tokioje paskaitoje patvirtina, kad kompanija „Autodesk“ pasitiki „AGA CAD“ kuriamais BIM produktais, vertina juos kaip profesionalius sprendimus ir rekomenduoja „Autodesk Revit“ programų naudotojams.

AGA CAD prezentacija

Daugiau akimirkų iš konferencijos „Autodesk University 2014” rasite čia >>

Norite sužinoti daugiau apie konferencijoje pristatytus „AGA CAD“ priedus „Autodesk Revit“ programoms? Apsilankykite svetainėje www.aga-cad.com (EN) arba www.aga-cad.lt (LT).

Share Button

Leave a Reply