Konferencija BIMLINK 2015 – metų įvykis projektavimo, nekilnojamojo turto ir statybų sektoriaus atstovams

BIM LINK logo su data 300x130Š.m. gruodžio 15 d. visi statinių projektuotojai, nekilnojamojo turto ir statybų sektoriaus atstovai renkasi LITEXPO į konferenciją „BIMLINK 2015“. Kol dalis Lietuvos statybų rinkos atstovų diskutuoja apie užsienyje sukurtus BIM projektus, jūs turite galimybę išvysti lietuviškų BIM praktikos pavyzdžių. Juk BIM projektai sėkmingai kuriami ne tik užsienyje, bet ir Lietuvoje.

Konferencijos BIMLINK tikslas pristatyti statybos progreso vystymu suinteresuotus NT plėtotojus, užsakovus, architektus ir kitus projektuotojus bei statybų sektoriaus atstovus, suteikiant jiems erdvę pasidalinti BIM žiniomis ir geriausiomis patirtimis, užmegzti naujus verslo ryšius.

UAB „AGA CAD“, Lietuvos statybininkų asociacijos narė ir inovatyvus statybos rinkai skirtas žurnalas „Statyba ir architektūra“ š.m. gruodžio 15 d. surengs realia praktika paremtą skaitmeninės statybos konferenciją „BIMLINK 2015“, kurios misija – prisidėti prie BIM progreso Lietuvoje, skleidžiant praktinę Lietuvos įmonių BIM patirtį.

Renginyje vertingų žinių gaus visi – ir tie, kurie jau dirba BIM principais, ir visai neturintys BIM patirties.

BIM link 1

BIMLINK 2015“ konferencijoje:

  • 7 įmonių BIM projektų patirtys + realūs BIM projektų, sukurtų Lietuvoje, pavyzdžiai
  • 10 pranešimų ir daugiau nei 400 minučių BIM turinio
  • BIM dirbtuvės + 4 BIM ekspertų konsultacijos
  • 3 skirtingų BIM sąvokų analizė
  • 7 sėkmingo BIM projekto taisyklės
  • Kūrybiškumo skatinimo technikos
  • Informacijos mainai visuose projekto gyvavimo ciklo etapuose
  • 3D modelio praktinis taikymas BIM procesuose ir kt.

KONFERENCIJOS TEMOS

Skaitmeninės statybos raida Lietuvoje, kūrybiškumo ir inovacijų versle temos bei viskas, ką svarbu žinoti apie:

  • BIM – Building Information MODEL
  • BIM – Building Information MODELING
  • BIM – Building Information MANAGEMENT

BIM DIRBTUVĖS

Konferencijos metu veiks BIM dirbtuvės, kur BIM naujokai, t.y. CAD platformos programų naudotojai galės išbandyti BIM programinės įrangos Autodesk Revit galimybes, o „Revit“ naudotojai galės nemokamai pasikonsultuoti su ekspertais jiems rūpimais klausimais.

REALI PRAKTIKA

Erdvė, kurioje BIM profesionalai pristatys realius BIM projektų pavyzdžius, o NT vystytojai ir rangovai galės įsitikinti, kad Lietuvoje iš tiesų yra mokančių ir dirbančių BIM principais. Neturintys BIM patirties galės konsultuotis su renginyje dalyvaujančiais profesionalais.

VIEŠOSIOS DISKUSIJOS

Renginyje bus taikoma nauja pranešimų forma – interaktyvios diskusijos, kurių metu įvairių įvairių asociacijų atstovai ir BIM ekspertai diskutuos tarpusavyje bei dalinsis patirti su konferencijos dalyviais. Lietuvos projektuotojai, rangovai bei užsakovai diskutuos, dalysis savo įžvalgomis bei keisis patirtimi 4-iose diskusijose.

Konferencija „BIMLINK 2015“ vyks š. m. gruodžio 15 d. Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO, Laisvės pr. 5, Vilniuje, salėse 5.1. ir 5.2.

IŠSAMI PROGRAMA IR REGISTRACIJA

Visų konferencijos partnerių – sąjungų ir asociacijų – nariai turi galimybę įsigyti bilietus su 20% nuolaida. Nuolaidos kodo teirautis el. paštu info@bimlink.lt arba asociacijose.

PASTABA: kadangi vietų skaičius ribotas, o registracija vyksta aktyviai, nedelskite ir registruokitės jau dabar.

Maloniai kviečiame dalyvauti!

Share Button

Leave a Reply