2015-ieji jau praėjo. Kas toliau? BIMLINK konferencija: kas buvo ir ko tikėtis

Sveiki sugrįžę po šventinio periodo pertraukėlės (ir tie, kurie dar mėgaujasi žiemos atostogomis)! Jau prabėgo tos dienos, kai visi vieni kitiems pasakojo apie prabėgusias šventes ir pažadus kitiems metams. Tačiau mes neužmiršom, kad 2015-ųjų pabaigoje įvykusi praktinė skaitmeninės statybos konferencija BIMLINK jos lankytojams paliko tokį didelį įspūdį, kad teko prisižadėti konferenciją pakartoti ir kitais metais. Džiaugiamės, kad iš daugiau nei 250 konferencijos dalyvių sulaukėme net kelių dešimčių atsiliepimų ir padėkos laiškų, kurie taip pat prisidėjo prie sprendimo išlaikyti renginio tęstinumą.

BIM LINK -RGB smallŠtai keli gautų atsiliepimų pavyzdžiai, paskatinę mus priimti sprendimą išlaikyti BIMLINK konferencijos tęstinumą ir ateinančiais metais:

“Turiu prisipažinti, kad pirmą kartą dalyvavau tokioje konferencijoje. Ją vertinčiau “puikiai”, ypač formai.”

„Buvo labai įdomu, reikalinga ir naudinga.“

„Iš esmės konferenciją vertinu teigiamai. Gana įdomu buvo realiu laiku gauti balsavimo rezultatus, kurie demonstravo dalyvių požiūrius į problemas. Reklamos agentūros pranešimas tikrai buvo gyvas ir įdomus, nors ne visai į temą.“

„Konferencija buvo labai įdomi. Puikiai suderinti pranešimai įterpiant šmaikštų pranešimą.
Reikėjo daugiau dėmesio skirti apmokant konferencijos dalyvius kaip naudotis mobiliais įrenginiais, nes mačiau, kad aplinkui buvę klausytojai blaškėsi ir nelabai suprato kaip reikia elgtis.“

„Džiaugiuosi kad pavyko sudalyvauti, nes iš tikrųjų daug įdomių pranešimų pavyko išklausyti. Nesakau, kad labai daug naujo sužinojau, nes šita sritim domiuosi gana seniai, tačiau kai kurie pranešimai tikrai buvo įdomūs ir šį tą naujo pavyko sužinoti. Linkiu nenustot organizuot tokius renginius, kad tai nebūtų paskutinis kartas.“

„Ačiū jums, konferencija įkvėpė toliau ir aktyviau tobulėti šioje kompiuterinio modeliavimo srityje, kurios galimybes, vykstant sparčiam nuolatiniam technologijų progresui, atrodo, kuo toliau tuo labiau galima įsisavinti tik nedidele dalimi. 🙂 Tikimės panašių įvykių ir ateityje.“

„Dalyvauti konferencijoje, kaip įmonės atstovui, buvo tikrai labai naudinga. Sulaukiau bent kelių preliminarių pasiulymų bendradarbiauti ateityje.
Pati konferencija, mano supratimu, buvo suorganizuota labai profesionaliai. Viskas aukščiausiame lygyje.“

Labai dėkojame už visokius – tiek teigiamus, tiek kritiškesnius – atsiliepimus. Jūsų atvirumas padeda mums tobulėti, tad organizuodami kitą konferenciją „BIMLINK“ sieksime atsižvelgti į visas išsakytas pastabas, kad renginys taptų dar kokybiškesniu, įdomesniu ir sulauksiančiu dar didesnio lankytojų skaičiaus.

Tad jau pradedame darbus, susijusius su būsimos konferencijos „BIMLINK“ programa. Pagrindinė naujovė – kiekvienas gali tapti pranešėju! Visus, pažengusius BIM taikymo srityje, kviečiame teikti paraiškas skaityti pranešimą. T.y. susisiekite su mumis ir siūlykite temą, kuria galėtumėte pasisakyti, ir jei ji bus tikrai įdomi ir aktuali plačiai auditorijai, įtrauksime jus į konferencijos pranešėjus. Pagalvokite, apie ką norėtumėte pasisakyti, ir tuo pačiu pademonstruoti savo kaip BIM profesionalo gebėjimus.

O kol kas kviečiame prisiminti praėjusio renginio akimirkas:

Daugiau nuotraukų iš skaitmeninės statybos konferencijos „BIMLINK 2015“, kurioje patirtimi dalijosi Lietuvoje sėkmingai veikiantys BIM srities profesionalai, rasite BIMLINK Facebook profilyje.

Praėję metai buvo puikūs, rezultatyvūs bei kupini gražių akimirkų. Tikime, kad ir šie metai visiems – jums ir mums – atneš daug naujienų, įdomių renginių ir skaitmeninės statybos projektų, kuriuos įgyvendinsime visi kartu!

Share Button

Leave a Reply