Pastato inžinerinių tinklų projektuotojai kviečiami į nemokamą praktinį seminarą Kaune

BIM MEP-2 (Custom)Seminaras Kaune jau įvyko. Artimiausias seminaras vyks Vilniuje balandžio 2 d. Kviečiame registruotis >>

AGA CAD komanda kviečia į susitikimą Kaune* ir jo apylinkėse dirbančius pastato inžinerinių tinklų projektuotojus ir projekto dalies vadovus, atsakingus už inžinerinės dalies projektus. Nemokamas seminaras „Pastato inžinerinių tinklų projektavimas ir BIM: kodėl reikia, kaip veikia, kokia nauda“ skirtas tik ŠVOK, vandentiekio ir nuotekų šalinimo sistemų projektuotojams.

AGA CAD komanda aktyviai dalyvauja Lietuvos ir Danijos statybos pramonės skaitmeninimo projektuose, todėl mes žinome, kokie pokyčiai laukia Lietuvos projektuotojų. Renginyje pasidalysime su Jumis turimomis žiniomis apie BIM ir inžinerinių tinklų projektų ruošimo patirtį.

Seminaro tikslas – parodyti, kaip kurti kokybišką statinio inžinerinės dalies projektą, lengvai tvarkyti projekto informaciją ir dalintis ja su kitų projekto dalių projektuotojais.

Pagrindinė seminaro tema:

  • Darom BIM! – reali projektavimo procesų demonstracija.

Renginio metu bus gyvai atliekamas atskirų pastato inžinerinių dalių tinklų – vėdinimo, priešgaisrinių, šildymo, šaldymo, vandentiekio ir nuotekų – sistemų projektavimas. Daugiausiai dėmesio skirsime situacijoms, su kuriomis projektuotojai susiduria kasdien, dažniausiai pasitaikančioms problemoms projektavimo metu ir kaip jų išvengti.

Bus akcentuojama, kaip tinkamai pasiruošti modeliavimo procesui ir kokybiškai kurti sudėtingas inžinerines sistemas, atlikti jų analizę ir paruošti tikslią dokumentaciją per kiek įmanoma trumpesnį laiką.

Kitos seminaro temos:

  • BIM perspektyvos Lietuvoje, atsižvelgiant į technologijų taikymo pokyčius Europoje;
  • BIM diegimo žingsniai: optimaliausi perėjimo prie BIM technologijų būdai;
  • BIM technologijų diegimo etapai.

Seminaras vyks š. m. kovo 19 d. (trečiadienį) 9-12 val. VERSLO LYDERIŲ CENTRE (BLC), II konferencijų salėje (K. Donelaičio g. 62, Kaunas).
Renginys NEMOKAMAS. Vietų skaičius ribotas, registracija privaloma.

REGISTRACIJA į renginį KAUNE iki š.m. kovo 18 d. priimama:

Registruodamiesi nurodykite savo vardą, pavardę, atstovaujamą įmonę, pareigas, tiesioginio telefono numerį ir el. pašto adresą.
Daugiau informacijos apie renginį rasite čia >>> Kvietimas į seminarą Kaune (pdf)

* Panašūs renginiai įvyks Vilniuje ir Klaipėdoje, tad jei jums netinka renginio vieta, sekite mūsų naujienas – greit pakviesime į seminarus kituose Lietuvos miestuose.

Share Button