Pažangus laiko planavimo bei kontrolės įrankis, kuriuo nemokamai galėsite naudotis kiekvieną savo darbo dieną

Eylean-uzduociu planavimasAr žinote, kaip geriau organizuoti darbus ir lanksčiai valdyti darbo užduočių duomenis? O kaip lengvai dalytis informacija komandoje? Galiausiai – ar įmanoma projektus atlikti laiku? Su darbų planavimo įrankiais – tikrai įmanoma.

Sėkmingam projektų įgyvendinimui reikia ne tik kūrybingų specialistų, bet ir tinkamų darbo priemonių, tad laiko planavimo ir kontrolės įrankiai yra tiesiog būtini informacinių technologijų amžiuje. Atsižvelgdama į poreikius, UAB „AGA CAD“ savo klientams siūlo išbandyti pažangius bei itin lengvai valdomus darbų planavimo įrankius „Eylean Board“, kuriuos nemokamai galėsite naudoti kiekvieną savo darbo dieną.

UAB „AGA CAD“ yra programą sukūrusios įmonės oficiali atstovė Lietuvoje. Pasaulinei rinkai skirtas laiko planavimo produktas „EyleanTM Board“ leidžia projektus realizuoti žymiai efektyviau. Tai darbų planavimo lentos elektroninis variantas, kuriame suderinti kalendoriaus, pašto dėžutės, užduočių sąrašo bei grupiniam darbui skirti įrankiai.

„Eylean Board“ yra pažangi ir itin lengvai valdoma darbų planavimo, organizavimo ir dalinimosi programa, kuri tinka bet kuriai šiuo metu egzistuojančiai operacinei sistemai. Programos tikslas – visi darbai (ne tik žinomi jau pačioje užduoties pradžioje, bet ir iš anksto sunkiai nuspėjami ar iškilę dėl besikeičiančių reikalavimų) projekto eigoje turi būti realizuojami mažais etapais, pagal prioritetus bei verslo poreikius.

Galimos dvi „Eylean Board“ programos versijos:

–       NEMOKAMA versija skirta asmeninėms darbo užduotims planuoti. Nemokama programos versija tinka ne tik asmeniniams poreikiams, bet ir nedidelių įmonių atstovams, kuriems nėra poreikio dirbti komandoje;

–       mokama versija pritaikyta darbui komandoje. Darbo komandoms, norinčioms dirbti lanksčiai ir rezultatyviai, siūlome išbandyti programinės įrangos Eylean Board“ bandomąją versiją.

Išmėginkite visas darbų planavimo programos galimybes – atsisiųskite Eylean Board. Dėl programos „Eylean Board“ mokamos versijos įsigijimo kreipkitės tel. 8 5 2398111 arba el. paštu info@aga-cad.lt.

Žemiau pateikiamas išsamus „Eylean Board“ galimybių aprašymas ir video.

Eylean logo

„Eylean Board“ programa – projektų ir darbų planavimo įrankis

Lanksti programa Eylean Board leidžia paprastai planuoti ir valdyti kasdienius darbus virtualioje užduočių lentoje. Darbiniame lange matosi visos užduotys: planuojamos vykdyti, vykdomos šiuo metu bei jau atliktos. Visus kiekvienos užduoties duomenis išrinkti labai paprasta.

Lengvai suprantama ir valdoma programa, pradžioje kurta tik programuotojų užduotims valdyti, išpopuliarėjo ir tarp kitų sričių specialistų. Šią sistemą jau naudoja pasaulinės kompanijos (BP group, Hitachi, SANDVIK, IF, VELUX ir kt.) bei pažangios Lietuvos įmonės, tame tarpe PST (Panevėžio statybos trestas). Programa nuolat tobulinama atsižvelgiant į įvairių sričių klientų poreikius: pastaruoju metu įdiegta daugiau priežiūros ir kontrolės funkcijų.Eylean klientaiMinimalistinis, nerėžiantis akies elektroninės lentos vaizdas yra patrauklus ir informatyvus, lentoje atvaizduojama visų projektų informacijos santrauka. Prisijungę prie sistemos galėsite kurti naujus darbus ar matyti ankstesnių dienų užduotis, automatiškai sugeneruojamas diagramas, kurios pateiks informaciją apie praleistą laiką dirbant ir t.t.

Užduočių skirstymas veikia paprastu „drag and drop“ principu. Programa leidžia net ir susirinkimų metu pasižymėti užduotis, kurias paskui galima sudėlioti pagal prioritetus ir priskirti atsakingus asmenis. Patogu, kad į darbo komandą galima pajungti neribojamą kiekį komandos narių (angl. Team), kuriems priskirsite atskiras užduotis (angl. Tasks). Didesnius darbus galima skaidyti į atskiras užduotis ir stebėti, kiek laiko praleidžiama atliekant vieną ar kitą darbą – tai leidžia žinoti, kurias sritis reikėtų patobulinti.

Laiko planavimas

Laiko planavimo ir kontrolės programa „Eylean Board“ leidžia lengvai ir greitai kontroliuoti užduočių vykdymą. Viskas vyksta pele stumdant pasirinktus elementus po ekraną – elektroninę darbų lentą. Čia užduotis galima suskirstyti pagal prioritetus, svarbiausiems darbams galima priskirti atitinkamas spalvas ar perspėjimo signalus – priminimus apie artėjančias ar tuoj prasidėsiančias užduotis.

Dešinėje ekrano pusėje nuolat matysite visas tik Jums priskirtas užduotis prioriteto tvarka (aukščiausiai talpinamos svarbiausios užduotys) – tai padės aiškiau matyti darbų eiliškumą. Užuot mąstę, ką reikės daryti atlikus vieną darbą, matysite, kas bus toliau.

Paprasta laiko kontrolė

Eylean laiko kontroleLaikmačio funkcija „Daylog“ veikia labai lanksčiai. Jeigu reikia stebėti ar kontroliuoti užduočių atlikimo trukmę, programa leidžia tiek rankomis įrašyti užduoties atlikimo laiką, tiek naudotis sistema kaip laikmačiu. Laikmatį suaktyvinsite arba jį sustabdysite vos vieno mygtuko paspaudimu. Arba tiesiog nutempkite užduotį („drag and drop“) į „Drag task here“ zoną ir laikmatis įsijungs automatiškai.

Visą informaciją tiek apie atliktas užduotis, tiek apie dirbant praleistą laiką galima peržiūrėti ataskaitų (angl. Reports) skiltyje bei atsispausdinti naudojant „Print“ komandą. Taip pat galite pasirinkti skirtingo laikotarpio ataskaitas.

„Eylean Board“ programos įrankiai padės Jums ne tik planuoti užduotis, skirstyti darbus pagal prioritetus, bet ir sekti, kurioms užduotims sugaištate daugiausiai laiko. Visa tai padės dar sėkmingiau jas įveikti darbo dienos eigoje.

 

Pagrindiniai „Eylean Board“ privalumai:

  • Paprastas ir greitas užduočių sukūrimas ir jas turinčio atlikti komandos nario priskyrimasg
  • Nereikia bijoti, kad užsimirš darbai ar gera idėja
  • Lengvas prioritetinių užduočių nustatymas
  • Integracija su el.paštu „MS Outlook“
  • Darbų atlikimo ir trukmės kontrolė
  • Padeda išspręsti darbo efektyvumo problemas

Čia galite pažiūrėti trumpą filmuką, parodantį „Eylean Board“ esmę:

Galimos dvi „Eylean Board“ programos versijos:

–       NEMOKAMA versija skirta asmeninėms darbo užduotims planuoti. Nemokama programos versija tinka ne tik asmeniniams poreikiams, bet ir nedidelių įmonių atstovams, kuriems nėra poreikio dirbti komandoje;

–       mokama versija pritaikyta darbui komandoje. Darbo komandoms, norinčioms dirbti lanksčiai ir rezultatyviai, siūlome išbandyti programinės įrangos Eylean Board“ bandomąją versiją.

Išmėginkite visas darbų planavimo programos galimybes – atsisiųskite Eylean Board.

Dėl programos „Eylean Board“ mokamos versijos įsigijimo kreipkitės tel. 8 5 2398111 arba el. paštu info@aga-cad.lt.

Share Button