Išskirtinė BIM programų kūrėjų partnerystė

„AGACAD“ tapo išskirtiniu „Autodesk“ partneriu plėsti vienos populiariausių BIM programų galimybes

Š. m. spalį UAB „AGA CAD“ išplatino pranešimą spaudai informuodama apie tai, kad įmonė tapo išskirtine tarptautinės kompanijos „Autodesk“ partnere – viena iš vos 20 visame pasaulyje esančių šio statuso kompanijų ir vienintele tokia Baltijos šalyse.

Statinio informacinio modeliavimo ir projekto duomenų valdymo technologijas kurianti įmonė „AGACAD“ tapo „Autodesk“ statybos pramonei skirtų informacinių technologijų vystymo partnere. Tokio aukšto lygio partnerystės suteikimas yra tarsi „AGACAD“ kuriamų BIM produktų naudos pripažinimas pasauliniu mastu.

Kompanija „Autodesk“, kurioje dirba virš 9000 darbuotojų, įvertino akivaizdžią „AGACAD“ kuriamų BIM įrankių naudą ir nusprendė pakviesti įmonę „AGACAD“ bendradarbiauti tobulinant statybos pramonei skirtą programinę įrangą „Autodesk Revit“. Nors pramonės partnerių atrankai „Autodesk“ taiko itin griežtus reikalavimus, įmonė „AGACAD“ juos atitiko.

„Technologijų statybai partneris“ (angl. AEC Industry Partner) statusas garantuoja, kad tokios įmonės kuriami produktai yra patikimi ir efektyvūs, leidžiantys „Autodesk“ BIM ir debesų kompiuterijos platformų naudotojams dirbti žymiai kokybiškiau, greičiau ir mažesnėmis sąnaudomis. „Autodesk“ Strategijos statybos pramonei vadovo Michaelio Gustafsono teigimu, „pasitelkdami „AGACAD“ kuriamus „Autodesk Revit“ plėtinius, mūsų klientai gali išnaudoti BIM kaip inžinerijos ir bendradarbiavimo platformą, o ne vien tik kaip modeliavimo ir dokumentacijos ruošimo įrankį“.

Pirmasis BIM sprendimas, kurį kompanija „Autodesk“ pristato kaip technologijų statybai partnerio produktą – „AGACAD“ sukurtas gelžbetonio elementų kūrimo komplektas „Precast Concrete“. Tai įrankių rinkinys, padedantis programinės įrangos „Autodesk Revit“ naudotojams lengvai modeliuoti tikslias gelžbetonines sienas, kolonas, grindų plokštes ir kitas surenkamo gelžbetonio konstrukcijas.

Kitas įmonės „AGACAD“ BIM produktas, kurį ketinama pristatyti su partnerio statusu, bus universali medinio karkaso pastatų modeliavimo programinė įranga „Wood Framing“. Šis BIM sprendimas automatizuoja visą medinio karkaso elementų projektavimo ir gamybos procesą.

Daugiau informacijos apie „AGACAD“ ir „Autodesk“ partnerystę >>

Share Button

Leave a Reply