Konferencija „Skaitmeninė statyba“ ir vėl lauks neabejingų pažangai statybos sektoriaus dalyvių

Šiandien VšĮ „Skaitmeninė statyba“ paskelbė pradedanti platinti bilietus į kasmetinę tarptautinę konferenciją „Skaitmeninė statyba 2019.Vilnius“, kuri vyks 2019 m. balandžio mėn. 26 d. Tai didžiausias skaitmeninės statybos tematikos renginys Lietuvoje, jau tapęs parodos „RESTA“ tradicija. Ši konferencija siekia skatinti skaitmeninės statybos ir BIM metodologijos vystymą Lietuvoje.

Konferencijos metu bus apdovanoti ir geriausi Lietuvos BIM projektai. Savo projektą konkursui iki kovo 19 d. dar galite pateikti čia: https://skaitmeninestatyba2019.lt/lietuvos-bim-projektai/.

Šių metų konkurso naujovė – numatyta nauja atskira kategorija „BIM studentų darbuose“, tad BIM projektų konkurse gali dalyvauti ne tik projektavimo, statybos, NT vystymo atstovai, bet ir inžinerinių studijų studentai. Studentų darbams galioja tas pats projektų pateikimo terminas – duomenis reikia pateikti iki kovo 19 d.

Svarbiausi faktai apie konferenciją „Skaitmeninė statyba 2019. Vilnius“

Konferencijos data: 2019 balandžio 26 d. (parodos „RESTA“ metu)

Vieta: Litexpo parodų centras, salė 5.1 (Vilnius)

Laikas: balandžio 26 d., nuo 10:00 iki 16.30 val.

Pagrindinė tema: Miestų skaitmeninė transformacija

Kam skirta: visiems statybos proceso dalyviams – užsakovams, NT vystytojams ir valdytojams, projektuotojams, statytojams, valdžios atstovams, viešųjų pirkimų organizatoriams bei mokslo ir tyrimų institucijų atstovams

Renginio organizatorius: VšĮ „Skaitmeninė statyba“


Daugiau informacijos ir registracija: https://skaitmeninestatyba2019.lt/

Bilietus galite įsigyti čia > https://www.bilietai.lt/lit/renginiai/kitos-pramogos/konferencija-skaitmenine-statyba-2019-vilnius–conference-digital-construction-2019-vilnius-280531/

Share Button

Leave a Reply